Tilbud

Wraptie bagagerem

Original price was: 200,00 kr..Current price is: 134,00 kr..

Wraptie bagagerem er en elastisk rem med velcro stykker placeret i hele remmens længde.

Elastikken i bagageremmen og de mange velcro stykker fordelt på hele remmen, gør den meget fleksibel. Remmen kan derfor anvendes til at spænde både større og mindre ting fast.

Du kan vælge mellem bagageremme i orange og sort. Hver pakke indeholder 2 remme, der hver har en længde på 130 cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

WrapTie bagagerem anvendes ved at sno den rundt om det, du vil holde på plads. Takket været velcroen og de unikke samle-ender, får du en stærk rem, der kan holde stort set alt på plads.

Du kan bruge bagageremmen til din bagage, til bilen, til båden, eller hvor du har brug for at spænde ting fast. Det kan fx være et liggeunderlag, der skal fastgøres til rygsækken, din taske eller indkøb på bagagebæreren, eller ski, der skal spændes fast til bilens tagbøjler.

Wraptie, wraptie.net, er opfundet og udviklet i Australien. Opfinderen udviklede remmen, fordi han havde brug for en pålidelig, hurtig og fleksibel bindingsmetode, når han bevægede sig rundt i outbacken, hvor der er ujævnt terræn.

Wraptie er en strop fremstillet med fokus på minimal klimabelastning og bæredygtighed for øje. Remmen er lavet af genanvendte plasticflasker, der ellers ville være endt som affald. Opfinderen bag Wraptie har oplyst, at de i firmaets første leveår genbrugte hvad der svarer til mere end 10.000 plasticflasker.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Orange, Sort