Hos Options er det vores mål at tilbyde varer i et anderledes og lækkert design. Produkter, der har en funktion, der gør dem lidt sjovere, lidt bedre, lidt vildere eller unikke i forhold til de mere gængse produkter af samme type på markedet. Vi fokuserer især på at føre produkter fra den store verden, der ellers ikke er tilgængelige på det danske marked Vi fører dog også brands og produkter, som allerede kan købes i Danmark eller EU, men som vi vil have med i vores shop, fordi det passer godt til vores samlede sortiment.

Vi er hele tiden på jagt efter nye produkter, vi kan sælge. Vi bruger tid på at finde de rette produkter, som vi ved holder, og det tager tid at få en aftale med producenten og at få varerne hjemsendt. Og kan vi ikke finde et produkt i den form, kvalitet eller anvendelse, vi søger, producerer vi selv produktet.

Vi starter med få produkter, men nye produkter kommer hele tiden til, så bliv hængende… 

HVEM

Vi er to shoppe- og forbrugsnørder. Typerne, der trevler nettet og gaderne for at finde lige det produkt, som vi ønsker. I vores søgen støder vi ofte på produkter i den store verden, som vi ikke kan købe nemt, fordi de ikke er på det danske marked. Så vi besluttede, at vi ville gøre det nemt. For os og for jer. 

Options holder til på Frederiksberg.

Options ejes af Hyldahl & Co., CVR-nummer: 36261625.

Firmaadresse: Thorvaldsensvej 16, 1871 Frederiksberg C, Danmark

Webadresse: https://www.options.dk