Tilbud

Chicago Comb metalkam

Original price was: 350,00 kr..Current price is: 200,00 kr..

De lækre metalkamme måler 14 centimeter, og har en glat, mat finish. Kammene har medium-fine tænder, og kan bruges til stort set alle hårtyper.

Kammene leveres med et håndlavet etui i cognacsfarvet kernelæder. Læderetuiet er behandlet med naturlig voks, der giver et autentisk skær til læderet.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kammene er blevet rost af internationale magasiner for at være et elegant re-design af de mest klassiske metalkamme, der blev produceret for årtier tilbage. Kammene er laserskåret ud af et helt stykke rustfrit stål, og derefter omhyggeligt færdigarbejdet i hånden gennem mange processer, der sikrer, at alle overflader og kanter er glatte, rundede og helt blide for både hår og skalp. Det er kamme i høj kvalitet, der vil holde i mange år.

Firmaet bag

Kammene produceres i Chicago, USA, af Chicago Comb Co., der blev etableret af to barndomsvenner i 2010. Deres fokus er at skabe hverdags forbrugsgoder i god kvalitet, der kan holde en livstid. De vil skabe en modsætning til mange nutidige produktioner, hvor fokus er på at skabe billige og let udskiftelige produkter, idet burg-og-smid væk tanken belaster vores klima. Så de fik idéen til at lave en lækker og holdbar kvalitetskam til mænd.

De lækre læderetuier, der sælges med kammene, er designet til at passe kammene perfekt. De er ligesom kammene produceret i det bedste læder på Chicago Horween garveri, der har fremstillet kvalitets læder siden 1905.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Kam med greb, Klassisk kam