Ducklingcards lykønskningskort

70,00 kr.

Ducklingcards lykønskningskort består af et A5 kort samt en udfoldelig håndtegnet 3D model af billedet, der ses på forsiden af papirkortet.

Indersiden af A5 kortet er hvidt med rigelig plads til at skrive din hilsen. 3D modellen er laserskåret, og har en utrolig detaljerigdom. Både i farver og udskæringer. Modellen foldes nemt ud, og placeres på det tilhørende bundkort.

Vælg mellem 2 flotte modeller.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ducklingcards lykønskningskort er dobbeltkort i A5 med et detaljerigt foto på forsiden. Inden i kortet er vedlagt en håndtegnet, laserskåret 3D model af illustrationen på forsiden. Unikke lejlighedskort, som du kan sende med posten til en, du har kær, eller medbringe som en værtsgave. De inkluderede 3D modeller er lette at folde ud, og kan foldes sammen igen – og igen og igen.

Vi sælger to af de kendte Ducklingscards:

Karrusellen – Den indlagte udfoldelige 3D model forestiller en klassisk karrusel med heste.

Ænder i sø – Den indlagte udfoldelige 3D model forestiller en havebænk placeret under grønne grene, og med udsigt til den lille sø med en andemor og hendes ællinger

Vi elsker konceptet med at sende et fysisk kort til venner og kære. Det er en helt særlig fornøjelse, at give sig tid til at skrive og sende, ligesom det er en glæde at modtage noget fysisk – endda noget fysisk, man kan stille op til pynt og skue. Vi er vilde med det, på samme måde som vi er vilde med notesbøger og vinyler. Designs gør sig nu bedst, når det kan foldes ud og iagttages og nydes. Og de kan de flotte 3D papirkort fra Ducklingscards.

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg kort

Ænder i sø, Fuglebur, Karrusel, Orangeri