Thunders Love uldne strømper

175,00 kr.

Thunders Loves Flammé og Wool collection består af strømper lavet af uld, der blandes med blødt kæmmet bomuld eller polyamid. Blandingen gør, at strømperne er både varme og bløde.

Vælg mellem:
* armygrøn / råhvid flammé med 10% uld og rød stribe i toppen
* mørkegrå eller græsgrøn med hæl og top i råhvid lavet med 68 % uld.
* sennepsgul eller vintage orange lavet af 78 % genanvendt uld.
* armygrøn med ekstra elastik ved anklerne af 65 % genanvendt uld.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Thunders Loves uldne strømper er med deres karakteristiske grafiske mønstre og lækre farvemiks, der adskiller dem fra de fleste andre uldne strømper. Strømperne har ribbet top, der sikrer en perfekt pasform på benet, så strømperne sidder behageligt og ikke glider ned. Outdoor strømpen har endvidere en ekstra elastisk del omkring anklen, der giver ekstra pasform. Outdoor er envidere strikket med særlig ‘håndklæde’ teknik på indersiden, så de absorberer fugt. Det gør Outdoor strømperne ideelle til vandrere og andre, der går meget.

Strømperne er unisex og fås i to størrelser; str. 36-39 og str. 39-45. Vi finder, at strømperne str. 39-45 er lidt store i størrelsen, så pasformen er bedst på str. 40 og opefter.

Strømperne leveres parvis i en smuk æske fra Thunders Love.

Sammensætning:

Strømperne i armygrøn og råhvid er fra Thunders Loves Flammé collection, og fremstillet af 10 % uld, 70 % blød kæmmet bomuld, 10 % akryl, 8 % polyamid og 2 % elastan.

Strømperne i mørkegrå og græsgrøn med råhvid snude er fra Thunders Loves Wool collection, og fremstillet af 68 % uld, 25 % polyamid, 5 % fibre og 2 % elastan.

Strømperne i sennepsgul og vintage orange er fra Thunders Loves Recycled Wool collection, og fremstillet af 78 % genanvendt uld, 14 % polyamid, 7 % polyester og 1 % elastan.

Strømperne i armygrøn med elastisk bånd om anklen er fra Thunders Loves Outdoor Recycled Wool collection, og fremstillet af 65 % genanvendt uld, 28 % polyamid, 5 % fibre og 2 % elastan.

 

Yderligere information

Vægt 0,100 kg
Farve

Armygrøn, Armygrøn (elastisk fit), Græsgrøn, Mørkegrå, Sennepsgul, Vintage orange

Størrelse

Str. 36 – 39, Str. 39 – 45

Du kunne også være interesseret i...