Tilbud

Give’r 4-season læderhandske

Original price was: 775,00 kr..Current price is: 450,00 kr..

Give’r håndsyede læderhandske ‘4-season’ er en unisex handske i 100% læder, designet til at klare de fleste udendørs udfordringer.

Handsken er behandlet med naturlig voks, der gør handsken vandtæt. Derudover har handsken en 40 grams Thinsulate isolering, samt en vandtæt Hipora-membran. Foringen holder dine hænder varme og tørre i stort set alt slags vejr. Ifølge Give’r er handsken fremstillet til at modstå alt fra at løfte et brændende stykke træ fra et bål til isfiskeri i -25 grader.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Læderhandsken fra Give’r er håndlavet og den naturlige voks, der gør handsken vandtæt, er påført i hånden. Voksningen af læderets naturlige strukturer giver små variationer i farven på handskernes overflade, hvilket giver et farvespil på handskerne, der af samme grund ikke er 100% ens.

‘4-season’ handsken har rødt fór, der stikker op over læderet og slutter helt tæt til håndleddet. På det røde fór er påsyet en lille lædersnip. Den hjælper med at skåne syningerne i foret, når du trækker handskerne på, og gør det nemt at få dem af og på.

Find din størrelse

Mål omkredsen af din håndflade som vist på billedet i galleriet, og brug nedenstående skema til at finde din størrelse. Det er en unisex handske. Hvis omkredsen af din håndflade falder midt mellem to størrelser, anbefaler Give’r, at du vælger den største størrelse. Handskerne vil sidde tæt til din hånd i starten. Men læderet giver sig ved brug, og handskerne vil tilpasse sig dine hænder, når du har brugt dem lidt.

Størrelse  Din håndflades omkreds
Medium 17,1 – 19,7 cm
Large 19,7 – 22,2 cm
X-Large 22,2 – 24,8 cm
XX-Large 24,8 – 27,3 cm

Vedligeholdelse

  • Du kan bruge en fugtig klud til at tørre snavs væk fra ydersiden af handsken. Du skal ikke lægge handsken i blød eller bruge sæbe, da det kan ødelægge voksbehandlingen, der holder handsken vandtæt.
  • Du bør ikke vende handskerne på vrangen, da isoleringen og den indvendige membran er svære at få ordentligt på plads igen. Det kan ødelægge pasformen på handsken.
  • Give’r anbefaler generelt, at du ikke vasker handskerne ofte. Hvis handskerne er blevet fugtige eller våde indvendige, fx hvis du har tabt dem i sneen, kan du evt. bruge en ventilator til at fremskynde tørringsprocessen. Undlad at placere handskerne på radiatorer, varmeblæsere (heller ikke den i bilen), men prøv i stedet at holde åbningen ind i handsken adskilt, fx med en tom toiletrulle, så den varme luft kommer ind i handsken.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Medium, Large, X-large, XX-large