Tilbud

Daycraft Art Deco notesbog

Original price was: 115,00 kr..Current price is: 86,25 kr..

Notesbøger fra Daycraft med omslag i blødt veganske læder fra italien præget med Art Deco. Du kan både se og mærke prægningen i læderomslaget, der er tilføjet metalliske folier. Og for at fuldende oplevelsen er papirsiderne kantet i samme metal som prægningen, dvs. i enten guld- eller kobberfarve.

Notesbøgerne indeholder 176 sider i lækker offwhite papir med prikker, så papiret kan bruges som både linjeret og ternet papir.

Papiret er i kvaliteten 80 g/m2.

Notesbøgerne er i størrelsen A6, der måler 151 mm x 212 mm.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Daycraft har for deres Art Deco notesbøger ladet sig inspirere i arkitekturen. De æstetiske smukke designs er en hyldest til Art Deco stilarten, der er kendt fra bl.a. arkitektur og industrielt design. Art Deco tog for alvor sit indtog i design og arkitektur fra omkring 1920’erne. I 1960’erne blev betegnelsen en egentlig stilart, som fortsat bruges. Et af de mere kendte eksempler på Art Deco er toppen af Chrysler-bygningen i New York, der er opført i 1930.

Daycraft producerer notesbøger i mange spændende og unikke varianter. Daycrafts notesbøger har vundet flere design-priser i Hong Kong, hvor Daycraft stammer fra.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Fanfare – hvid / guld, Pyramide – sort / guld, Vævning – sort / bronze