Endelig en cykelhjelm, du rent faktisk ser godt ud i, og som samtidig beskytter dig – Resultatet fra Thousand er intet mindre end fantastisk.

Cykelhjelmen er produceret og designet at det amerikanske firma Thousand, for hvem stil, funktionalitet og sikkerhed er de fundamentale elementer i deres designfilosofi. Thousand er en gruppe cykelentusiaster, der har som mål at begrænse antallet af skader som følge af fald på cykel. Ved at udvikle en sikker hjelm, som samtidig er så lækker, at det ikke er udseendet, der bliver undskyldningen for ikke at køre med hjelm. De har testet hjelmen igen og igen, fået den sikkerhedscertificeret, herunder CE-mærket, og arbejdet med pasform og det visuelle til at skabe en hjelm hvor sikkerhed, pasform og udseende er i top.

Resultatet mærker man tydeligt, når man får en af deres cykelhjelme på. Cykelhjelmene er lette, behagelige at have på og har et rent, diskret look med enkle linjer og med geniale funktioner, der gør den lige så funktionel, som den er lækker.

Vi fører den i klassisk sort med hvid skrift eller den stilfulde navy med rød skrift.